Започни бизнис со дрвени куќарки за миленици

1 декември, 2020 | Започни свој бизнис

blank

Денес, за разлика од порано милениците ги сметаме за наш најверен пријател и речиси секој втор дом чува барем еден миленик. Сите ние сакаме да им овозможиме основни услови кои им се потребни. Без разлика дали миленикот го чуваме во двор или пак во домот, секој од нас посакал да има своја куќичка. Затоа, можете да започнете со изработување на најразични видови куќарки.

Можете да започнете со куќарки наменети за домашни услови.

blank

blank

Или куќарки наменети за надворешни услови, направени за секакви климатски промени.

blank

Сè што ви е потребно е желба и соодветни машини за изработка. Освен алатките кои дома секој од нас ги поседува, ќе ви бидат потребни и неколку дополнители машини: циркулар, дихт, абрихт,  фреза и дупчалка.

Доколку имате голема желба за да започнете веднаш, обратете се во компанијата RADEK за да добиете предлог машини со најдобри цени.

https://radek.com.mk/

Видео: Процес на градење на куќарка за миленичиња.

 

 

 

  • blank
  • blank
  • blank
  • blank