Започни свој бизнис

Дрвена опрема за фитнес – уникатна и функционална

Дрвена опрема за фитнес – уникатна и функционална

Постојат најразлични типови на опрема за вежбање кои можат да се изработат од дрво. Освен нивната функционалнот, убаво ќе се вклопат и како декорација во домашното уредување или фитнес салон. Доколку имате соодветен алат, голема желба и креативност, започнете бизнис...

Започнете бизнис со производство на мебел за ходник

Започнете бизнис со производство на мебел за ходник

Без разлика дали ќе креирате декоративен мебел за ходник, на секој му се потребени практични и функционални идеи или совети за складирање и држење на ред во ходникот. Притоа мебелот игра клучна улога во создавањето на идеален дом. Постојат ходници во сите форми и...

Започнете бизнис со изработка на дрвени подови

Започнете бизнис со изработка на дрвени подови

Доколку се размислувате да отпочнете свој мал бизнис нема да погрешите доколку се одлучите за изработка на дрвени подови. Сите видови на подови од тврдо дрво кои би ги изработувале имаат природна убавина и прилегаат со било која декорација, модерна или традиционална....

Започнете свој бизнис со изработка на рамки за слики

Започнете свој бизнис со изработка на рамки за слики

Откријте ги различните видови рамки за слики што се разликуваат по нивните облици, материјали, одлики, дисплеи, текстури и големината на сликата. Познавањето на овие варијации ќе Ви помогне да ги изработувате најдобрите рамки за слики по сечиј вкус, кои не само што ќе...

Започнете бизнис со правење на дрвени плафони

Започнете бизнис со правење на дрвени плафони

Дрвото е извонреден материјал, кој се цени во секое време. Доколку ја вложиме нашата креативност и имагинација од него можеме да се направиме многу нешта кои ќе бидат убави, неповторливи и оригинални. Многу луѓе го користат дрвото за да направат дрвен под или за да го...

Започнете бизнис со производство на работни маси

Започнете бизнис со производство на работни маси

Работните маси се одлично парче на мебел за канцеларија и за дома. Бирото може да биде централна точка на кој било простор посветен на некојa активност, без разлика дали се работи за хоби, училишна работа, работа или игра. Тоа е едно од најразновидните парчиња на...

Започнете бизнис со правење на камп приколки

Започнете бизнис со правење на камп приколки

Доколку се размислувате да отпочнете свој бизнис, а притоа сакате да ја употребите Вашата креативност и имагинација, можете да отпочнете со правење на камп приколки. Покрај креативноста ќе Ви бидат потребни соодветни алати и голема просторија, бидејќи ова се големи...

Започнете бизнис со производство на полици

Започнете бизнис со производство на полици

Полиците се детал и декорација во нашите соби од кои сите имаме потреба во нашите домови. Тие ни нудат можност да сместиме работи кои сакаме да ги истакнеме, а да не бидат ставени на маса, бидејќи на масата имаме веќе други работи. Можеме да наредиме книги, сувенири...

Започни бизнис со прозиводство на пчеларници

Започни бизнис со прозиводство на пчеларници

Дрвото како убав и практичен материјал, секогаш е популарен за правење на производи. Доколку сте заинтересирани или пак веќе го направивте сандакот за пчели според чекорите кои Ви ги откривме (www.startuvaj.mk/napravi-sam/napravi-sam-koshnica-za-pcheli/), зошто да не...

Започнете свој бизнис со правење дрвени куќарки за миленици

Започнете свој бизнис со правење дрвени куќарки за миленици

Денес, за разлика од порано милениците ги сметаме за наш најверен пријател и речиси секој втор дом чува барем еден миленик. Сите ние сакаме да им овозможиме повеќе од работите кои им се потребни. Без разлика дали миленикот го чуваме во двор или пак во домот, секој од...

  • blank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank